Fa'atatauina o le mamafa o le Fua i le auala

O le mamafa o le pa puipui o le alatele i le vae e fuafua ai le tau o le pa puipui.
O le mamafa o le pa puipui o le alatele e fuafua i le vaevaeina o le mamafa o le pa puipui o le alatele i le umi atoa, ona faatele lea i le vae e tasi, ma o le taunuuga o le mamafa o le pa puipui o le alatele i le futu.

auala guardrail mamafa i vae e le tumau, ona o le faʻamatalaga ma mea o le guardrail e eseese, o lea e ese le mamafa.

O le mamafa o le mamafa o le alalaupapa guardrail mamafa i vae e laʻititi nai lo le mamafa moni o le guardrail, aua o le mamafa o le uamea i Saina e fuafua e tusa ai ma le eseesega o loʻo i lalo.

O loʻo i ai le tele o mea e sili ona lelei mo le pa puipui, e le o le faʻaogaina e le gaosiga o mea e sili ona lelei, ae o le gaosiga e faʻapipiʻiina e tusa ai ma manaʻoga o le tagata faʻatau, aua e tatau i le tagata faʻatau ona i ai ni pa puipui manifinifi ma pou e tausia ai tupe mama i totonu. ina ia maua ni polofiti, ina ia mama ai le mamafa o le pa puipui o le alatele i vae taitasi.A maeʻa le 2014, o manaʻoga a le atunuʻu mo guardrail e matua faʻamaoni.E tatau ona ausia le mamafa o le pa puipui o le alatele i vae, ma o le faʻapipiʻi uʻamea anti-corrosion e tatau ona oʻo atu i le 600 g/.


Taimi meli: Iul-24-2020